Barometri social-politik 2017-2021: pak besim te reforma në drejtësi, pro vetingut në politikë

Publikuar më: 31/5/2022, ora 15:33

Barometri social-politik 2017-2021: pak besim te reforma në drejtësi, pro vetingut në politikë

Publikuar më: 31/5/2022, ora 15:33

Mungesa e besimit te Reforma në Drejtësi, korrupsioni dhe niveli i lartë i papunësisë ishin mes shqetësimeve kryesore të qytetarëve që u zbuluan në ciklin e sondazheve të realizuara nga qendra për qeverisje të mirë. Sipas Studimit, shqiptarët kërkojnë që politikanët të kalojnë në filtrat e vetingut njëlloj si gjyqtarët dhe prokurorët.

Barometri social-politik 2017-2021: pak besim te reforma në drejtësi, pro vetingut në politikë

Publikuar më: 31/5/2022, ora 15:33

Mungesa e besimit te Reforma në Drejtësi, korrupsioni dhe niveli i lartë i papunësisë ishin mes shqetësimeve kryesore të qytetarëve që u zbuluan në ciklin e sondazheve të realizuara nga qendra për qeverisje të mirë. Sipas Studimit, shqiptarët kërkojnë që politikanët të kalojnë në filtrat e vetingut njëlloj si gjyqtarët dhe prokurorët.