Barra fiskale/ Gjokutaj: Të taksohet pasuria, lehtësim për shtresën e mesme

Publikuar më: 23/10/2020, ora 19:50

Barra fiskale/ Gjokutaj: Të taksohet pasuria, lehtësim për shtresën e mesme

Publikuar më: 23/10/2020, ora 19:50

Në një moment krize ekonomike, pesha kryesore duhet të bjerë mbi më të pasurit dhe jo mbi shtresën e mesme siç ndodh sot. Sipas ekspertit fiskal, Eduart Gjokutaj, për të lehtësuar konsumin, barra fiskale duhet të zhvendoset drejt taksimit të kapitalit.

Barra fiskale/ Gjokutaj: Të taksohet pasuria, lehtësim për shtresën e mesme

Publikuar më: 23/10/2020, ora 19:50

Në një moment krize ekonomike, pesha kryesore duhet të bjerë mbi më të pasurit dhe jo mbi shtresën e mesme siç ndodh sot. Sipas ekspertit fiskal, Eduart Gjokutaj, për të lehtësuar konsumin, barra fiskale duhet të zhvendoset drejt taksimit të kapitalit.