Basha, akuza Ramës për vaksinimin dhe rindërtimin

Në një takim elektoral me të rinjtë e zonës së Unazës së Re në Tiranë, Lulzim Basha sulmoi dy kartat më të forta të Edi Ramës: rindërtimin dhe vaksinimin.