Basha-Alibeaj po i shërbejnë Ramës? Krasniqi: Dëmin PD-së nuk po ia sjell mazhoranca

Përditësuar më: 9/5/2022, ora 20:54

Basha-Alibeaj po i shërbejnë Ramës? Krasniqi: Dëmin PD-së nuk po ia sjell mazhoranca

Përditësuar më: 9/5/2022, ora 20:54

Studiuesi Afrim Krasniqi, i ftuar në Debat nga Alba Alishani në A2 CNN, foli për krizën në PD, arsyet që kanë sjellë këtë krizë dhe si mund të zgjidhet ajo.

Basha-Alibeaj po i shërbejnë Ramës? Krasniqi: Dëmin PD-së nuk po ia sjell mazhoranca

Përditësuar më: 9/5/2022, ora 20:54

Studiuesi Afrim Krasniqi, i ftuar në Debat nga Alba Alishani në A2 CNN, foli për krizën në PD, arsyet që kanë sjellë këtë krizë dhe si mund të zgjidhet ajo.