Basha: Antikushtetues, refuzimi i komisionit hetimor për çështjen Becchetti. Do të nxisim dhe mbështesim çdo formë të reagimit qytetar

Kryetari i Partisë Demokratike e quajti antikushtetues vendimin për të mos miratuar ngritjen e komisionit hetimor për çështjen Bechetti, të kërkuar nga opozita.