Basha-Bardhit: Udha e mbarë në bunkerin antiamerikan, PD nuk e dëmtoni më

Publikuar më: 5/9/2023, ora 12:17

Basha-Bardhit: Udha e mbarë në bunkerin antiamerikan, PD nuk e dëmtoni më

Publikuar më: 5/9/2023, ora 12:17

Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha duket se tashmë ka një kundërshtar të ri brenda demokratëve dhe të gjithë retorikën e tij politike, e ka përqendruar pikërisht te ai, Gazment Bardhi.

Basha-Bardhit: Udha e mbarë në bunkerin antiamerikan, PD nuk e dëmtoni më

Publikuar më: 5/9/2023, ora 12:17

Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha duket se tashmë ka një kundërshtar të ri brenda demokratëve dhe të gjithë retorikën e tij politike, e ka përqendruar pikërisht te ai, Gazment Bardhi.