Basha bashkon votat me PS për pagat e Kushtetueses, Berisha akuzon për pazar me gjyqtarët

Publikuar më: 14/9/2023, ora 20:09

Basha bashkon votat me PS për pagat e Kushtetueses, Berisha akuzon për pazar me gjyqtarët

Publikuar më: 14/9/2023, ora 20:09

Sapo u rikthye në Parlament si kryetar i zgjedhur i Partisë Demokratike, Lulzim Basha njoftoi bashkimin e votës së tij dhe të deputetëve që e mbështesin me ato të Partisë Socialiste, për të rritur pagat e gjyqtarëve të Kushtetuesës, një p/ligj që kërkon shumicë të cilësuar dhe numrat e mazhorancës në sallë nuk mjaftojnë për ta miratuar.

Basha bashkon votat me PS për pagat e Kushtetueses, Berisha akuzon për pazar me gjyqtarët

Publikuar më: 14/9/2023, ora 20:09

Sapo u rikthye në Parlament si kryetar i zgjedhur i Partisë Demokratike, Lulzim Basha njoftoi bashkimin e votës së tij dhe të deputetëve që e mbështesin me ato të Partisë Socialiste, për të rritur pagat e gjyqtarëve të Kushtetuesës, një p/ligj që kërkon shumicë të cilësuar dhe numrat e mazhorancës në sallë nuk mjaftojnë për ta miratuar.