Basha: Deputetët e rinj u shitën si bagëti – A2

Basha: Deputetët e rinj u shitën si bagëti

Nga Durrësi, Lulzim Basha bëri thirrje për pjesëmarrje masive në protestën e 16 marsit. Në një takim me studentë dhe pedagogë, Basha sulmoi edhe një herë jo vetëm Kryeministrin, por edhe deputetët e rinj të Kuvendit që erdhën nga listat e partive të opozitës.