Basha e Berisha në prokurori për 8 janarin, Lumezi: Lëvizje serioze

Publikuar më: 13/1/2022, ora 13:50

Basha e Berisha në prokurori për 8 janarin, Lumezi: Lëvizje serioze

Publikuar më: 13/1/2022, ora 13:50

Aristir Lumezi, kryeredaktori i gazetës Panorama, ishte i ftuar në Ditarin e mesditës në A2 CNN nga ku komentoi zhvillimet më të fundit në PD dhe se çfarë do të ndodhë me partinë më të madhe opozitar enë vend pas ngjarjeve të 8 janarit.

Basha e Berisha në prokurori për 8 janarin, Lumezi: Lëvizje serioze

Publikuar më: 13/1/2022, ora 13:50

Aristir Lumezi, kryeredaktori i gazetës Panorama, ishte i ftuar në Ditarin e mesditës në A2 CNN nga ku komentoi zhvillimet më të fundit në PD dhe se çfarë do të ndodhë me partinë më të madhe opozitar enë vend pas ngjarjeve të 8 janarit.