Basha e kthen personale me Ramën: Jam gati të marr leksione prindërie nga çdokush përveç teje

Publikuar më: 14/10/2021, ora 12:06

Basha e kthen personale me Ramën: Jam gati të marr leksione prindërie nga çdokush përveç teje

Publikuar më: 14/10/2021, ora 12:06

Replika dhe kundërreplika mes kreut të opozitës dhe kryeministrit Rama.