Basha edhe kryetar grupi, Xhaferaj dhe Paloka ironi në Kuvend

Publikuar më: 4/9/2023, ora 10:50

Basha edhe kryetar grupi, Xhaferaj dhe Paloka ironi në Kuvend

Publikuar më: 4/9/2023, ora 10:50

Njoftimi i Kuvendit se Lulzim Basha është edhe kryetar i grupit të Partisë Demokratike, ka sjellë reagime të ashpra në seancë nga vetë demokratët.

Basha edhe kryetar grupi, Xhaferaj dhe Paloka ironi në Kuvend

Publikuar më: 4/9/2023, ora 10:50

Njoftimi i Kuvendit se Lulzim Basha është edhe kryetar i grupit të Partisë Demokratike, ka sjellë reagime të ashpra në seancë nga vetë demokratët.