“Basha edhe më i keq se Rama”, Ndoka: Është dredharak e tinëzar, si nata me ditën me Berishën

Përditësuar më: 22/11/2021, ora 22:01

“Basha edhe më i keq se Rama”, Ndoka: Është dredharak e tinëzar, si nata me ditën me Berishën

Përditësuar më: 22/11/2021, ora 22:01

“Për fat të mirë apo të keq, unë kam bashkëpunuar me Berishën, Bashën dhe Ramën. Të krahasosh Berishën me Bashën është si të krahasosh ditën me natën”.

“Basha edhe më i keq se Rama”, Ndoka: Është dredharak e tinëzar, si nata me ditën me Berishën

Përditësuar më: 22/11/2021, ora 22:01

“Për fat të mirë apo të keq, unë kam bashkëpunuar me Berishën, Bashën dhe Ramën. Të krahasosh Berishën me Bashën është si të krahasosh ditën me natën”.