“Basha është berishisti numër një”, Shano: PD po përdoret nga fanatikët e Berishës dhe oportunistët e Bashës

Edhe përfaqësuesi i Iniciativës Demokratike IDE Dritan Shano ndan të njëjtin mendim në lidhje me pyetjen se kush e përfaqëson PD. Në studion e “Absolut 4” ai tha se Partinë Demokratike nuk mund ta përfaqësojë asnjë nga të dy, por partia po përdoret nga fanatikët e Berishës dhe oportunistët e Bashës.