Basha: Heqja e “Taksës Rama” mbi naftën, shton energjitë në ekonomi

Kryetari i Partisë Demokratike ishte në Korçë në takime me qytetaret dhe me biznesin e vogël. Basha po i paraprin me këto takime protestës se 16 marsit, duke bërë thirrje për pjesëmarrje masive.