Basha: “KÇK”-ja e Ramës, njësi paralele me SPAK dhe BKH

Në nismën ligjore për ndëshkimin e atyre që Kryeministri Edi Rama i quan grupimi “KÇK”, Lulzim Basha sheh krijimin e një policie partiake që, sipas tij, synon sabotimin e Strukturës së Posaçme Antikorrupsion dhe Byronë Kombëtare të Hetimit.