Basha këndon Himnin Kombëtar – A2

Basha këndon Himnin Kombëtar

Nga selia e PD, Luzim Basha mbajti një fjalim ku tha se “Shqipëria do të ketë një të ardhme dhe kjo e ardhme nuk i takon kriminelëve dhe oligarkëve hajdutë, nuk i takon njeriut që e solli këtë të zezë, Edi Ramës”, ndërsa në fund këndoi edhe Himnin Kombëtar.