Basha komenton listat: Kush ngeli jashtë, ende pjesë e ekipit

Mbi 15 ish-deputetë të 2017-s nuk janë përfshirë në listat e reja të Partisë Demokratike. Jashtë kanë mbetur dhe disa pretendentë për deputetë, por janë përfshirë ish-kryebashkiakë. Në daljen e parë publike pas dorëzimit të listave, Lulzim Basha sqaron përmbajtjen e tyre.