Basha kritika Kryesisë: Lini kafenetë, zbrisni në terren – A2

Basha kritika Kryesisë: Lini kafenetë, zbrisni në terren

Pas vendimit për të thirrur në 13 prill protestën e tretë kombëtare, Lulzim Basha mblodhi kryesinë dhe ish-deputetët e PD.