“Basha, kryetar me proces të manipuluar”, Berisha: Kryesia të japë dorëheqjen

Publikuar më: 23/11/2021, ora 18:31

“Basha, kryetar me proces të manipuluar”, Berisha: Kryesia të japë dorëheqjen

Publikuar më: 23/11/2021, ora 18:31

Nga Mati, ku përsëriti akuzat ndaj kryeministrit Edi Rama për manipulim të procesit zgjedhor, Sali Berisha lëshoi akuza të ashpra dhe ndaj kryedemokratit Lulzim Basha për mënyrën sesi ai organizoi zgjedhjet për kryetar partie pas humbjes.

“Basha, kryetar me proces të manipuluar”, Berisha: Kryesia të japë dorëheqjen

Publikuar më: 23/11/2021, ora 18:31

Nga Mati, ku përsëriti akuzat ndaj kryeministrit Edi Rama për manipulim të procesit zgjedhor, Sali Berisha lëshoi akuza të ashpra dhe ndaj kryedemokratit Lulzim Basha për mënyrën sesi ai organizoi zgjedhjet për kryetar partie pas humbjes.