Basha – kuksianëve: Zerim taksës në Rrugën e Kombit – A2

Basha – kuksianëve: Zerim taksës në Rrugën e Kombit

Ndalesa e radhës së Kryetarit të Partisë Demokratike Lulzim Basha ka qenë qyteti i Kukësit. Gjatë takimeve me banorët kreu demokrat premtoi rihapjen e Universitetit si dhe zerimin e taksës në Rrugën e Kombit.