Basha mbledh Këshillin Kombëtar, pritet ndryshim i statutit të PD-së

Publikuar më: 2/9/2023, ora 10:27

Basha mbledh Këshillin Kombëtar, pritet ndryshim i statutit të PD-së

Publikuar më: 2/9/2023, ora 10:27

Pas rikthimit të tij në krye të Partisë Demokratike, Lulzim Basha ka thirrur mbledhjen e Kuvendit Kombëtar. Në këtë mbledhje pritet të votohen ndryshimet statutore dhe Këshilli i ri Kombëtar.

Basha mbledh Këshillin Kombëtar, pritet ndryshim i statutit të PD-së

Publikuar më: 2/9/2023, ora 10:27

Pas rikthimit të tij në krye të Partisë Demokratike, Lulzim Basha ka thirrur mbledhjen e Kuvendit Kombëtar. Në këtë mbledhje pritet të votohen ndryshimet statutore dhe Këshilli i ri Kombëtar.