Basha me anëtaret e Lëvizjes së Gruas, protestë para lokalit ku zhvillohet takimi. Mbërrin edhe policia

Publikuar më: 18/1/2022, ora 17:08

Basha me anëtaret e Lëvizjes së Gruas, protestë para lokalit ku zhvillohet takimi. Mbërrin edhe policia

Publikuar më: 18/1/2022, ora 17:08

Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, organizoi një takim me disa anëtare të Lëvizjes Demokratike të Gruas, në një lokal në kryeqytet këtë të martë, tha PD-ja. Ndërkohë që Basha bashkëbisedonte me të pranishmet, jashtë lokalit, pranë ambasadës italiane, një grup tjetër me gra dhe të rinj protestuan, duke mbajtur pankarta kundër Bashës në duar. Aty pranë mbërritën edhe forca të policisë, të cilët larguan protestueset nga rruga.

Basha me anëtaret e Lëvizjes së Gruas, protestë para lokalit ku zhvillohet takimi. Mbërrin edhe policia

Publikuar më: 18/1/2022, ora 17:08

Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, organizoi një takim me disa anëtare të Lëvizjes Demokratike të Gruas, në një lokal në kryeqytet këtë të martë, tha PD-ja. Ndërkohë që Basha bashkëbisedonte me të pranishmet, jashtë lokalit, pranë ambasadës italiane, një grup tjetër me gra dhe të rinj protestuan, duke mbajtur pankarta kundër Bashës në duar. Aty pranë mbërritën edhe forca të policisë, të cilët larguan protestueset nga rruga.