Basha me artistët: Pushteti duhet të jetë produkt i votës së lirë – A2

Basha me artistët: Pushteti duhet të jetë produkt i votës së lirë

Në një takim me përfaqësues të artit dhe kulturës, në bashkëpunim me Aleancën për Mbrojtjen e Teatrit, Lulzim Basha ju referua raportit të Departamentit Amerikan të Shtetit për të theksuar se beteja e opozitës për zgjedhje të lira është vetëm pikënisja e ndryshimit në themel të konceptit se si duhet të qeveriset vendi.