Basha mes dy zjarresh. Çfarë ndodh më tutje me PD?

Përditësuar më: 24/11/2021, ora 09:52

Basha mes dy zjarresh. Çfarë ndodh më tutje me PD?

Përditësuar më: 24/11/2021, ora 09:52

Në Dita Jonë me Aulona Minga dhe Blendi Salaj. I ftuar, Mentor Kikia, gazetar