“Basha mu lut një javë”, Noka tregon për herë të parë pse refuzoi të plotësonte formularin e deputetit në 2021

Publikuar më: 13/1/2023, ora 21:40

“Basha mu lut një javë”, Noka tregon për herë të parë pse refuzoi të plotësonte formularin e deputetit në 2021

Publikuar më: 13/1/2023, ora 21:40

Për herë të parë Flamur Noka pranoi se ka refuzuar të plotësojë formularin për të qenë deputet në zgjedhjet e 2021-it. Në Intervistën me Merita Hakjan ai tha se e shihte veten të tradhtuar nga Basha dhe pranoi vetëm pas kërkesës së Berishës.

“Basha mu lut një javë”, Noka tregon për herë të parë pse refuzoi të plotësonte formularin e deputetit në 2021

Publikuar më: 13/1/2023, ora 21:40

Për herë të parë Flamur Noka pranoi se ka refuzuar të plotësojë formularin për të qenë deputet në zgjedhjet e 2021-it. Në Intervistën me Merita Hakjan ai tha se e shihte veten të tradhtuar nga Basha dhe pranoi vetëm pas kërkesës së Berishës.