Basha: Ndihma për ekonominë nga qeveria, as 1% e GDP, PD i rikthen frymëmarrjen vendit

Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, thotë se paketat ekonomike të qeverisë për përballimin e pandemisë së koronavirusit rezultuan gjysmake dhe pa asnjë efekt për të lehtësuar krizën për qytetarët dhe bizneset. “Ndihma reale për ekonominë nga qeveria Rama nuk arriti as në 1% e Prodhimit të Brendshëm Bruto duke u renditur e fundit në rajon. Faktet sot tregojnë se është lëvruar vetëm 32% e fondit total të dy paketave të premtuara nga qeveria”, shkroi Basha në Facebook.