Basha në Belsh: Fatura e Becchetti-t do të paguhet nga pushtetarët e korruptuar

Lulzim Basha është zotuar para të rinjve të Belshit se faturën për biznesmenin Becchetti do ta paguajnë pushtetarët e korruptuar dhe jo shqiptarët. Kryedemokrati zhvilloi dhe një takim qytetarët e Peqinit ku i premtoi se do ti falë të gjitha detyrimet që kanë më OSHEE.