Basha: Ne do të përfundojmë procesin e legalizimit

Lideri i opozitës, Lulzim Basha, është takuar me banorë të ish-Uzinës së Autotraktorëve që kanë probleme me legalizimin dhe shtëpitë e prishura. Ata thonë se shteti nuk po u jep zgjidhje, ndërsa ka patur raste që u janë prishur shtëpitë edhe në proces legalizimi.