Basha në fshatrat e Krujës, kërkon vlerësimin e menjëhershëm të dëmeve

Kreu i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, ishte pranë banorëve të prekur nga tërmeti i 26 nëntorit në fshatrat Borizanë, Bubq dhe Rrënxë të Krujës.