Basha në Gjirokastër: Betejë pa kthim deri në shembjen e sistemit – A2

Basha në Gjirokastër: Betejë pa kthim deri në shembjen e sistemit

Në Shkodër, Korçë, Peshkopi dhe Mirditë, demokratët organizuan protesta gjatë ditës së sotme. Basha tha se më 16 shkurt duhet t’i jepet fund grushtit të shtetit, siç deklaroi ai.