Basha në Lezhë: 13 qershori nuk është për ndryshime eventuale të statutit

Kundërshtarëve të tij që kërkojnë reformim të partisë dhe ndryshim të statutit, Lulzim Basha u rikujtoi nga Lezha se e ka bërë atë në vitin 2018. Për të, 13 qershori lidhet me tjetër betejë.