Basha në Shkodër e Lezhë: Mos e ndalni asnjë çast punën për të mbushur kutitë me votë ndryshimi

Qyteti i Shkodrës dhe ai i Lezhës ishin dy ndalesat e radhës të kreu demokrat në ditën e fundit të fushatës elektorale. Basha u bëri thirrje shqiptarëve të votojnë masivisht në 25 prill, pasi sipas tij vota është e vetmja mënyrë për të sjellë ndryshimin.