Basha në Shkodër: Një popull i emancipuar largon qeverinë dhe nuk largohet vetë – A2

Basha në Shkodër: Një popull i emancipuar largon qeverinë dhe nuk largohet vetë

Kreu i Partisë Demokratike Lulzim Basha po vazhdon turin e tij në pritje të protestës opozitare e vendosur për 16 shkurt.