Basha: Nga burimet e brendshme që kemi, kapacitetet në spitalet “Covid” janë të shteruara

Kryetari i Partisë Demokratike tha se situata nga koronavirusi në Shqipëri është tejet e rënduar, me rritje të rasteve dhe pamundësi të përballimit të shtrimeve.