Basha nga Elbasani: Ju vendosni për drejtuesin e partisë

Publikuar më: 16/5/2021, ora 19:45

Basha nga Elbasani: Ju vendosni për drejtuesin e partisë

Publikuar më: 16/5/2021, ora 19:45

Pak orë para mbledhjes së kryesisë së Partisë Demokratike dhe Këshillit Kombëtar, kreu demokrat Lulzim Basha ka zhvilluar një takim me demokratët në qytetin e Elbasanit. Ai foli për zërat kritikë brenda PD-së dhe tha se pushteti dhe drejtimi i kësaj force politike buron nga anëtarët e Partisë Demokratike.

Basha nga Elbasani: Ju vendosni për drejtuesin e partisë

Publikuar më: 16/5/2021, ora 19:45

Pak orë para mbledhjes së kryesisë së Partisë Demokratike dhe Këshillit Kombëtar, kreu demokrat Lulzim Basha ka zhvilluar një takim me demokratët në qytetin e Elbasanit. Ai foli për zërat kritikë brenda PD-së dhe tha se pushteti dhe drejtimi i kësaj force politike buron nga anëtarët e Partisë Demokratike.