Basha nga Korça: 4 ditë na ndajnë nga fitorja më e madhe në historinë e Shqipërisë

Katër ditë para zgjedhjeve të 25 prillit, Lulzim Basha u ndal në Korçë nga ku “garantoi të gjithë banorët që për 8 vite u gënjyen nga premtimi për legalizimet falas dhe e dëgjuan planin e Edi Ramës për t’ju marrë votën, për t’jua prishur pa dëmshpërblim 100 mijë shtëpi shqiptarësh, do të marrë fund me votën për numrin 9, më 25 prill”.