Basha: Nuk ka pushim për ne, por as për kundërshtarët – A2

Basha: Nuk ka pushim për ne, por as për kundërshtarët

Partia Demokratike ka caktuar datën 8 korrik për të mbajtur protestën e radhës kundër Qeverisë, e para që prej mbajtjes së zgjedhjeve të 30 qershorit. Pas vendimit të marrë një ditë më parë, kreu i PD, Lulzim Basha, thërriti këtë mëngjes në mbledhje kryesinë e partisë si dhe grupim parlamentar të përbërë nga deputetët që dhanë dorëheqjen nga mandatet e tyre.

Shkarkoni aplikacionin e A2