“Basha nuk ka thënë nuk do ketë një Kuvend Kombëtar”, Bardhi: Duhet një vendim i Kryesisë për këtë çështje

Publikuar më: 29/10/2021, ora 21:55

“Basha nuk ka thënë nuk do ketë një Kuvend Kombëtar”, Bardhi: Duhet një vendim i Kryesisë për këtë çështje

Publikuar më: 29/10/2021, ora 21:55

Pyetjes se a do të lejojë Lulzim Basha mbledhjen e Kuvendit Kombëtar të thërritur nga Sali Berisha, Gazment Bardhi u përgjigj me diplomaci duke u shprehur se kryetarit ka thënë se nuk do të lejojë një Kuvend ku diskutohen vendimet e qeverisë amerikane, duke lënë sërish një pikëpyetje të madhe. Bardhi u shpreh në A2 CNN se ende nuk ka një kërkesë për mbledhjen e Kuvendit dhe se për një vendim të tillë duhet mendimi i kryesisë së PD.

“Basha nuk ka thënë nuk do ketë një Kuvend Kombëtar”, Bardhi: Duhet një vendim i Kryesisë për këtë çështje

Publikuar më: 29/10/2021, ora 21:55

Pyetjes se a do të lejojë Lulzim Basha mbledhjen e Kuvendit Kombëtar të thërritur nga Sali Berisha, Gazment Bardhi u përgjigj me diplomaci duke u shprehur se kryetarit ka thënë se nuk do të lejojë një Kuvend ku diskutohen vendimet e qeverisë amerikane, duke lënë sërish një pikëpyetje të madhe. Bardhi u shpreh në A2 CNN se ende nuk ka një kërkesë për mbledhjen e Kuvendit dhe se për një vendim të tillë duhet mendimi i kryesisë së PD.