“Basha nuk u fut në zgjedhje kur i kishte të gjitha, jo më tani”.Ndoka: Do të pësojnë disfatë totale

Publikuar më: 14/3/2023, ora 14:15

“Basha nuk u fut në zgjedhje kur i kishte të gjitha, jo më tani”.Ndoka: Do të pësojnë disfatë totale

Publikuar më: 14/3/2023, ora 14:15

Kreu i Partisë Demokristiane, Nard Ndoka, mendon se Enkelejd Alibeaj nuk dëshiron vërtet të futet në zgjedhjet e 14 majit. “Këta i bojkotuan zgjedhjet lokale kur i kishin edhe vulën, edhe siglën edhe mbështetjen popullore dhe Luli vendosi që të mos marrë pjesë”, tha ai në Ditarin e A2 CNN. “Basha mori një vendim si dredharak, duke marrë një vendim paraprak, duke e ndryshuar rrugës. Që në ato momente Basha mori goditje”.

“Basha nuk u fut në zgjedhje kur i kishte të gjitha, jo më tani”.Ndoka: Do të pësojnë disfatë totale

Publikuar më: 14/3/2023, ora 14:15

Kreu i Partisë Demokristiane, Nard Ndoka, mendon se Enkelejd Alibeaj nuk dëshiron vërtet të futet në zgjedhjet e 14 majit. “Këta i bojkotuan zgjedhjet lokale kur i kishin edhe vulën, edhe siglën edhe mbështetjen popullore dhe Luli vendosi që të mos marrë pjesë”, tha ai në Ditarin e A2 CNN. “Basha mori një vendim si dredharak, duke marrë një vendim paraprak, duke e ndryshuar rrugës. Që në ato momente Basha mori goditje”.