“Basha ose të na bashkohet, ose të largohet”, Baçi: I kërkojmë të shpallë zgjedhjet

Publikuar më: 11/1/2022, ora 21:26

“Basha ose të na bashkohet, ose të largohet”, Baçi: I kërkojmë të shpallë zgjedhjet

Publikuar më: 11/1/2022, ora 21:26

“Jam i bindur që ajo pakicë që është me Bashën do të bindet një ditë që t’i bashkohet forcës sonë politike, ose të largohet se janë mbi 70% e PD që janë pro kësaj lëvizjeje dhe janë për ndryshimin e për zgjedhje”. Kështu u shpreh deputeti demokrat Luan Baçi në studion e Debatit me Alba Alishanin, ku kërkoi nga kreu aktual demokrat shpalljen e zgjedhjeve të reja.

“Basha ose të na bashkohet, ose të largohet”, Baçi: I kërkojmë të shpallë zgjedhjet

Publikuar më: 11/1/2022, ora 21:26

“Jam i bindur që ajo pakicë që është me Bashën do të bindet një ditë që t’i bashkohet forcës sonë politike, ose të largohet se janë mbi 70% e PD që janë pro kësaj lëvizjeje dhe janë për ndryshimin e për zgjedhje”. Kështu u shpreh deputeti demokrat Luan Baçi në studion e Debatit me Alba Alishanin, ku kërkoi nga kreu aktual demokrat shpalljen e zgjedhjeve të reja.