Basha: PD-ja është në këmbë dhe do të dijë të qëndrojë e bashkuar

Publikuar më: 8/12/2021, ora 16:49

Basha: PD-ja është në këmbë dhe do të dijë të qëndrojë e bashkuar

Publikuar më: 8/12/2021, ora 16:49

Lulzim Basha, në një aktivitet me poetët në “ArTurbina” për lëvizjen studentore të vitit 1990, kërkoi falje për gabimet e Partisë Demokratike, përgjatë viteve, dhe u zotua se PD-ja do të qëndrojë gjithmonë e bashkuar.

Basha: PD-ja është në këmbë dhe do të dijë të qëndrojë e bashkuar

Publikuar më: 8/12/2021, ora 16:49

Lulzim Basha, në një aktivitet me poetët në “ArTurbina” për lëvizjen studentore të vitit 1990, kërkoi falje për gabimet e Partisë Demokratike, përgjatë viteve, dhe u zotua se PD-ja do të qëndrojë gjithmonë e bashkuar.