Basha përjashton përgjithmonë Berishën nga Partia Demokratike

Publikuar më: 11/1/2022, ora 13:25

Basha përjashton përgjithmonë Berishën nga Partia Demokratike

Publikuar më: 11/1/2022, ora 13:25

Në mbledhjen që zgjati deri në orët e para të mëngjesit të sotëm, Kryesia e Partisë Demokratike vendosi përjashtimin nga partia të liderit historik të kësaj force politike Sali Berishës dhe 8 prej mbështetësve të tij.

Basha përjashton përgjithmonë Berishën nga Partia Demokratike

Publikuar më: 11/1/2022, ora 13:25

Në mbledhjen që zgjati deri në orët e para të mëngjesit të sotëm, Kryesia e Partisë Demokratike vendosi përjashtimin nga partia të liderit historik të kësaj force politike Sali Berishës dhe 8 prej mbështetësve të tij.