Basha: Pronat e krimit do t’u vihen në dispozicion të rinjve

Kryetari i Partisë Demokratike prezantoi programin për rininë. Krahas detajeve të planit me të cilin demokratët synojnë të vijnë në pushtet, si heqja ose reduktimi i tarifave të shkollimit, bie në sy dhe një premtim që lidhet me ligjin antimafia.