“Basha qesharak”, Bardhi: Do të vetëshpallet Mbret i Anglisë!

Publikuar më: 4/9/2023, ora 11:03

“Basha qesharak”, Bardhi: Do të vetëshpallet Mbret i Anglisë!

Publikuar më: 4/9/2023, ora 11:03

Pas seancës së parë parlamentare të këtij sesioni të ri, Gazment Bardhi foli për gazetarët duke theksuar se Basha u vetëshpall kryetar i PD-së dhe i grupit parlamentar dhe këtë ai e quajti qesharake. Bardhi tha se ai nuk mund të zgjidhet nga kryetarja e Kuvendit.

“Basha qesharak”, Bardhi: Do të vetëshpallet Mbret i Anglisë!

Publikuar më: 4/9/2023, ora 11:03

Pas seancës së parë parlamentare të këtij sesioni të ri, Gazment Bardhi foli për gazetarët duke theksuar se Basha u vetëshpall kryetar i PD-së dhe i grupit parlamentar dhe këtë ai e quajti qesharake. Bardhi tha se ai nuk mund të zgjidhet nga kryetarja e Kuvendit.