Basha: Rama po bën grusht kushtetues, javën e ardhshme konkretizojmë propozimet për Reformën Zgjedhore

Pas takimit në Presidencë, kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha zbuloi atë që u diskutua. “U njohëm me provat tronditëse për ndërhyrjen flagrante të Kryeministrit në procesin e emërimit të gjyqtarëve të Gjykatës Kushtetuese. Këto vërtetojnë se qëllimi i vetëm i tij është kapja e Gjykatës Kushtetuese”, tha Basha. “PD dhe aleatët e kanë konsideruar prej fillimit një grusht kushtetues, por edhe një provë më shumë se Reforma në Drejtësi është e rrezikuar”.