Basha: Rritja e pagave për mjekët është jetike, t’u jepet shpërblimi i premtuar

Lideri i opozitës Lulzim Basha iu rikthye sërish debatit mbi pagat dhe shpërblimet e personelit shëndetësor, nën presion prej muajsh nga emergjenca pandemike.

Qeveria shqiptare ka njoftuar një rritje rrogash për mjekët dhe infermierët, por sipas kryeopozitarit “rritja e pagave të tyre është jetike, por ajo duhet të jetë reale dhe jo elektorale”, ndërkohë që nuk është lëvruar ende shpërblimi me 1000 euro i premtuar.