Basha sfidon Berishën, kryesia e PD miraton mbledhjen e kuvendit kombëtar më 18 dhjetor

Publikuar më: 16/11/2021, ora 10:54

Basha sfidon Berishën, kryesia e PD miraton mbledhjen e kuvendit kombëtar më 18 dhjetor

Publikuar më: 16/11/2021, ora 10:54

Pas gjashtë orësh diskutime, kryesia e PD miratoi propozimin e Lulzim Bashës që Kuvendi Kombëtar të mblidhet më 18 dhjetor dhe jo në datë 11 siç paralajmëron ish-lideri Sali Berisha. Mbështetës të tij i kujtuan kryedemokratit Basha respektimin e vullnetit të 4200 delegatëve.

Basha sfidon Berishën, kryesia e PD miraton mbledhjen e kuvendit kombëtar më 18 dhjetor

Publikuar më: 16/11/2021, ora 10:54

Pas gjashtë orësh diskutime, kryesia e PD miratoi propozimin e Lulzim Bashës që Kuvendi Kombëtar të mblidhet më 18 dhjetor dhe jo në datë 11 siç paralajmëron ish-lideri Sali Berisha. Mbështetës të tij i kujtuan kryedemokratit Basha respektimin e vullnetit të 4200 delegatëve.