Basha shkarkoi dhe pezulloi kundërshtarët, Vokshi: Përpjekje për të sfumuar dhunën e 8 janarit

Publikuar më: 11/1/2022, ora 13:35

Basha shkarkoi dhe pezulloi kundërshtarët, Vokshi: Përpjekje për të sfumuar dhunën e 8 janarit

Publikuar më: 11/1/2022, ora 13:35

Vendimin e Lulzim Bashës për të shkarkuar dhe pezulluar kundërshtarët e tij, Albana Vokshi e ka parë si një tentativë të tij për të sfumuar dhunën e ushtruar ndaj demokratëve në protestën e 8 janarit, përpara selisë së Partisë Demokratike.

Basha shkarkoi dhe pezulloi kundërshtarët, Vokshi: Përpjekje për të sfumuar dhunën e 8 janarit

Publikuar më: 11/1/2022, ora 13:35

Vendimin e Lulzim Bashës për të shkarkuar dhe pezulluar kundërshtarët e tij, Albana Vokshi e ka parë si një tentativë të tij për të sfumuar dhunën e ushtruar ndaj demokratëve në protestën e 8 janarit, përpara selisë së Partisë Demokratike.