Basha sulmon Berishën, Ramën dhe Metën: Duan të më largojnë nga beteja sepse ndryshe s’kanë gjë në terezi

Publikuar më: 15/1/2022, ora 19:34

Basha sulmon Berishën, Ramën dhe Metën: Duan të më largojnë nga beteja sepse ndryshe s’kanë gjë në terezi

Publikuar më: 15/1/2022, ora 19:34

Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, sulmoi ata që i ka cilësuar si pjesë përbërëse të “Trekëndëshit të Bermudës”, duke thënë se kërkojnë ta largojnë nga drejtimi i partisë. “Shikoni tri herë në ditë se si kërkojnë të më largojnë nga beteja, të më largojnë nga beteja me lloj lloj pretekstesh. E kërkojnë treshja e tranzicionit pothuajse me të njëjtat fjalë, a thua se janë mbledhur në të njëjtën dhomë bashkë dhe kanë thënë që po nuk iku ky, s’kemi gjë në terezi".

Basha sulmon Berishën, Ramën dhe Metën: Duan të më largojnë nga beteja sepse ndryshe s’kanë gjë në terezi

Publikuar më: 15/1/2022, ora 19:34

Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, sulmoi ata që i ka cilësuar si pjesë përbërëse të “Trekëndëshit të Bermudës”, duke thënë se kërkojnë ta largojnë nga drejtimi i partisë. “Shikoni tri herë në ditë se si kërkojnë të më largojnë nga beteja, të më largojnë nga beteja me lloj lloj pretekstesh. E kërkojnë treshja e tranzicionit pothuajse me të njëjtat fjalë, a thua se janë mbledhur në të njëjtën dhomë bashkë dhe kanë thënë që po nuk iku ky, s’kemi gjë në terezi".