Basha, takim në selinë e Partisë Demokratike

Pas disa mbledhjeve dhe takimeve të organizuara përmes videokonferencave, kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, ka thirrur në seli një takim me anëtarët e kryesisë. Burime për A2 bëjnë të ditur se në fokus t takimit është situata e krijuar nga pandemia Covid-19, masat që janë marrë nga qeveria dhe propozimet e mëtejshme të PD për rikthimin në normalitet.